Lifestyle

Κόνι Μεταξά Just The 2 Of Us: Αποκάλυψε τον παρτενέρ της

Κόνι Μεταξά Just The 2 Of Us: Αποκάλυψε τον παρτενέρ της
Κόνι Μεταξά Just The 2 Of Us: Η νεαρή τραγουδίστρια θα σταματήσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να συμμετάσχει στο show

Κόνι Μεταξά Just The 2 Of Us: Καλεσμένη στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2020, η Κόνι Μεταξά, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζα Μεταξά. Η γνωστή performer αποκάλυψε πως θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του “Just The 2 Of Us”.

Η νεαρή τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά αν θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό απάντησε αρνητικά και ο λόγος είναι ότι θα βρίσκεται στο “Just The 2 Of Us”. Μάλιστα, η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στο σόου και θα είναι η παρτενέρ του χορογράφου Τάσου Ξιάρχου, τον οποίο τον είδαμε στο GNTM. Οι δυο τους, μάλιστα, είναι πολύ καλοί και έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά, με την όμορφη performer να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστούν ξανά.

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά και τα όνειρά της στον χώρο της υποκριτικής. Η Κόνι ανέφερε πως θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά του Netflix αλλά και να συμμετάσχει σε μιούζικαλ εντός και εκτός συνόρων.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments