Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [11/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [11/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

Κριός

Η δέσμευσή σας απέναντι στα αγαπημένα σας άτομα κάνει τη ζωή σας όμορφη… Και σας δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα με περισσότερους από έναν τρόπους. Όλη αυτή η αγάπη που δίνετε στους αγαπημένους σας, επιστρέφεται εκατονταπλάσια.

Ταύρος

Η οικογένεια σας είναι το καταφύγιο σας. Εκεί αισθάνεστε ότι σας αγαπούν, σας φροντίζουν και μπορείτε να εκτονωθείτε από το άγχος των τελευταίων ημερών. Θα είστε στα καλύτερα σας για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Δίδυμοι

Το έχετε ακόμη! Αλλά μήπως το χάσατε και ποτέ; Στην πραγματικότητα ανησυχούσατε μήπως έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ευτυχώς, μπορεί να αφήσετε αυτές τις σκέψεις πίσω σας και να επιστρέψετε στα δικά σας όπως συνήθως.

Καρκίνος

Ο έρωτας σας ανεβάζει στα ουράνια. Το να μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια σας είναι πιο εύκολο από ποτέ σήμερα, χάρη στην επιρροή των άστρων. Όλη αυτή η κοινωνικότητα σας δίνει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο.

Λέων

Σας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνετε το καλό σε κάποιον/α με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Θα πρέπει βέβαια να κάνετε κάποιες θυσίες σε προσωπικό χώρο ή χρόνο αλλά η συναισθηματική ανταμοιβή που θα λάβετε θα το αξίζει.

Παρθένος

Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας για μια παρεξήγηση. Κανείς δεν είναι τέλειος και επιπλέον κανείς δεν χρειάζεται να είναι. Διαφορετικά, πώς θα διασκεδάσετε στη ζωή σας; Όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Στις σχέσεις σας μπορεί να προκύπτουν συχνά μοτίβα συμπεριφοράς από την οικογένεια σας και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε. Εξετάστε τις συναισθηματικές καθηλώσεις από την παιδική ηλικία και πώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τα ερωτικά σας ζητήματα.

Σκορπιός

Έχετε ποτέ σκεφτεί τις ερωτήσεις που κάνετε στα ραντεβού σας; Οι μπερδεμένες ερωτήσεις προκαλούν συγκεχυμένες απαντήσεις. Να είστε ειλικρινείς και ευγενικοί, σε σχέση με αυτά που θέλετε να ξέρετε. Αν είστε σαφείς θα λάβετε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Τοξότης

Ένας καινούργιος έρωτας προκύπτει ή κάποιος παλιός αναζωπυρώνεται, εκεί που δεν το περιμένατε. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι κάποιο βασικό χαρακτηριστικό αυτού του κατά τα άλλα τέλειου ατόμου, δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι όμως, είναι για καλό.

Αιγόκερως

Έχετε μεγάλη διορατικότητα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις στη ζωή σας. Αντί να επιρρίπτετε ευθύνες, κοιτάξτε τις επιλογές που έχετε. Αποφασίστε να είστε πιο υπεύθυνοι στις πράξεις σας και να λογοδοτείτε για το αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Μια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη είναι δώρο. Όταν είστε με κάποιο άτομο επειδή πραγματικά θέλετε να είστε μαζί του και όχι επειδή αισθάνεστε αδύναμοι, να ξέρετε ότι έχετε μια σχέση που θα ζήλευαν πολλοί.

Ιχθύες

Αν κάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια σε ό,τι αφορά τον έρωτα, θα κολλήσετε στην ρουτίνα. Μπορείτε να πάρετε παράδειγμα από κάποιο άλλο άτομο που θαυμάζετε σε σχέση με τον τρόπο που διαχειρίζεται την ερωτική του ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments