Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το ΟΑΚΑ γέμισε με κόσμο, η στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ήταν πιο μαζική από ποτέ τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Σβιντέρσκι "έσβησε" κάθε πιθανότητα ανατροπής του σκορ της Τούμπας από το 11'.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήθελε την πρόκριση, μπορεί οι φίλοι του να το πίστευαν και να συνέρρευσαν μαζικά στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την ομάδα τους, αλλά η πργματικότητα είναι πως το τελικό 0-1 κολακεύει τους πράσινους. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να βάλει παραπάνω γκολ, αφού το γκολ του Σβιντέρσκι στο 11ο λεπτό χάλασε το μυαλό των παικτών του Δώνη και απογοήτευσε και τους ίδιους αλλά και τον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίζει νευρικά και να αναζητάει το γκολ χωρίς να προσέχει, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρίσκει πολλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση και κατά κύριο λόγο να τις σπαταλάει λόγω επιπολαιότητας. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν πιο προσεκτικός θα μιλούσαμε για καταστροφική βραδιά για τον Παναθηναϊκό. Όχι ότι με το 0-1 είναι κανείς ευχαριστημένος στους “πράσινους”, αλλά το έργο του Παναθηναϊκού ήταν έτσι και αλλιώς σχεδόν ακατόρθωτο, οπότε μένει μόνο η πικρία της ήττας σε ένα ματς γοήτρου.

Από την άλλη στον ΠΑΟΚ μόνο ευχαριστημένοι μπορούν να είναι, αφού η ομάδα τους έκανε την καλύτερη της εμφάνιση εδώ και καιρό και πήρε μια εύκολη νίκη και ταυτόχρονα πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Περισσότερα σε λίγο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments