Ελλάδα

Βρούτσης: Παραμένουν οι μειωμένες εισφορές για τις εργαζόμενες μητέρες

Βρούτσης: Παραμένουν οι μειωμένες εισφορές για τις εργαζόμενες μητέρες
Βρούτσης: Απάντηση στην Έφη Αχτσιόγλου, έδωσε ο Υπουργός Εργασίας η οποία είχε καταγγείλει ότι η κυβέρνηση κατάργησε τις μειωμένες εισφορές για τις μητέρες που εργάζονται .

Βρούτσης: Προανήγγειλε ειδική διάταξη που θα αποσαφηνίζει και θα λύνει οριστικά το νομικό καθεστώς της απασχόλησης των εργαζομένων γυναικών που αποκτούν παιδί.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Βρούτσης αναφέρει: «Σχετικά με το κενό νόμου που δημιούργησε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ 4387/2016 με τη μη ρητή αναφορά – όπως θα έπρεπε – στο ευνοϊκό καθεστώς προστασίας της απασχόλησης των εργαζόμενων γυναικών που αποκτούν παιδί, τονίζω ξεκάθαρα ότι στο παρόν νομοσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης θα υπάρξει μέριμνα με ειδική διάταξη που θα αποσαφηνίζει και θα λύνει οριστικά το νομικό καθεστώς της απασχόλησης των εργαζόμενων γυναικών που αποκτούν παιδί, διατηρώντας τις μειωμένες εισφορές για τις εργαζόμενες μητέρες».

«Η κυβέρνησή μας και το υπουργείο Εργασίας στηρίζουν και ενισχύουν συνεχώς το θεσμό της μητρότητας, όπως έχουμε αποδείξει με νομοθετικές πρωτοβουλίες, με τελευταία την καθιέρωση του επιδόματος γέννησης» υπογραμμίζει ο κ. Βρούτσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόλις χθες, η Έφη Αχτσιόγλου είχε εκτοξεύσει κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης ότι προχωρά σε κατάργηση της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments