Ελλάδα

Κορωνοϊός Αττικόν νοσοκομείο: Αρνητικό το ύποπτο κρούσμα

Κορωνοϊός Αττικόν νοσοκομείο: Αρνητικό το ύποπτο κρούσμα
Κορωνοϊός Αττικόν νοσοκομείο: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο 33χρονος Κινέζος δεν είναι θετικός στον ιό.

Κορωνοϊός Αττικόν νοσοκομείο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είχε μπει το Αττικόν όταν ένας άντρας 33 ετών έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας συμπτώματα Κορωνοϊού. Ο ασθενής είχε έντονο βήχα και πυρετό ενώ πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Κίνα. Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα να μπει αμέσως σε καραντίνα από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά πήγε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Αφού ενημέρωσε τους γιατρούς για τα συμπτώματα  αλλά και για το γεγονός πως πρόσφατα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Κίνα, εκείνοι αμέσως ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές. Οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα και ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικόν. Εκεί έφτασε το βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, υπό τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Από τη στιγμή που έφτασε ο 33χρονος στο Αττικόν, μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ το προσωπικό του νοσοκομείου, έλαβε δείγμα -κάτω από όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας- για να σταλεί σε εξουσιοδοτημένο εργαστήριο για να εξακριβωθεί αν όντως “χτύπησε”Κορωνοϊός. Τελικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν είναι θετικός στον ιό και έτσι έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments