Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εγκυμοσύνη: Τι αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εγκυμοσύνη: Τι αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου [vid]
Ηλιάνα Παπαγεωργίου εγκυμοσύνη: "Είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη (Snik) και περνάνε καλά" ανέφερε η κριτής του My Style Rocks.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εγκυμοσύνη: Στους δημοσιογράφους μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Η κριτής του “My Style Rocks” ερωτήθηκε αν θα προχωρούσε σε δεύτερο γάμο και απάντησε: «Δεν θα προχωρούσα σε έναν δεύτερο γάμο. Έκανα έναν, φτάνει. Ο σύντροφος μου μού το ξέκοψε. Αν θες να παντρευτείς, μου λέει, πήγαινε αλλού».

Όπως ήταν λογικό, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων οδηγήθηκαν στην αποχώρησή της από το GNTM και στο ενδεχόμενο να μην δούμε ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην επόμενη σεζόν του  ριάλιτι μόδας. Η Έλενα Χριστοπούλο ξεκαθάρισε: «Με την Ηλιάνα δεν είμαστε σιαμαία. Εγώ έκανα κάτι άλλο μετά το GNTM γιατί το επέλεξα, ενώ η Ηλιάνα δεν έχει επιλέξει να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα είναι ξανά στο GNTM, εγώ δεν έχω μιλήσει».

Όσο για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, την οποία διέψευσε και η ίδια, δήλωσε: «Δεν είναι έγκυος η Ηλιάνα. Έχει απαντήσει και η ίδια, δεν ήταν έγκυος ποτέ. Είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη (Snik) και περνάνε καλά, αυτό».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments