Video

Οχάιο ΗΠΑ: Τρομερό τροχαίο με ανατροπή λεωφορείου γεμάτο με μαθητές

Οχάιο ΗΠΑ: Τρομερό τροχαίο με ανατροπή λεωφορείου γεμάτο με μαθητές
Οχάιο ΗΠΑ: Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικό βίντεο από ανατροπή σχολικού λεωφορείου μέσα στο οποίο επέβαιναν μαθητές.

Οχάιο ΗΠΑ: Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες ασφαλείας εντός αυτοκινήτων ή λεωφορείων καταγράφουν τρομακτικά ατυχήματα. Καθημερινά παγκοσμίως στους δρόμους σημειώνονται χιλιάδες ατυχήματα. Η άσφαλτος αφήνει πίσω της θύματα που θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει το θάνατο. Η κακή οδήγηση ή η κατανάλωση αλκοόλ είναι βασικά αίτια που προκαλούν το πλήθος των δυστυχημάτων ανά τον κόσμο.

Ένα τρομακτικό ατύχημα το οποίο για καλή τύχη των εμπλεκόμενων δεν έφερε μοιραία αποτελέσματα κατέγραψε κάμερα σε λεωφορείο στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Σύμφωνα με το abcnews, το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 19 Δεκεμβρίου όταν το σχολικό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Το σχολικό ανετράπη και κατέληξε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Συγκλονίζουν οι εικόνες που έχει καταγράψει κάμερα μέσα στο λεωφορείο. Στο βίντεο φαίνονται οι μαθητές να εκσφενδονίζονται από τις θέσεις τους, να ουρλιάζουν και να καλούν έντρομοι σε βοήθεια. Οκτώ μαθητές και ο οδηγός του σχολικού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με το WSYX-TV. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στο σχολικό την ώρα του ατυχήματος επέβαιναν 25 μαθητές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments