Ελλάδα

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Βύρωνα: Selfie των δραστών μέσα στο αστυνομικό τμήμα

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Βύρωνα: Selfie των δραστών μέσα στο αστυνομικό τμήμα
Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Βύρωνα: Στη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram, οι δράστες υβριστικό λεξιλόγιο και παρουσιάζονται αμετανόητοι.

Ξυλοδαρμός 17χρονου στο Βύρωνα: Κανένα ίχνος μεταμέλειας δεν παρουσιάζουν οι φερόμενοι δράστες του ξυλοδαρμού του 17χρονου μαθητή της 3ης Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα. Οι δράστες του ξυλοδαρμού ανάρτησαν φωτογραφία τους που τραβήχτηκε την περασμένη Δευτέρα μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα κατά την προσαγωγή τους μετά το βίαιο επεισόδιο εις βάρος του συμμαθητή τους.

Οι νεαροί παρουσιάζονται στη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram αμετανόητοι και μάλιστα χρησιμοποιούν υβριστικό λεξιλόγιο θέλοντας να δείξουν ότι καταφέρνουν να παραμείνουν απτόητοι παρά την έκταση που έχει πάρει το γεγονός, αλλά και τις ποινικές κυρώσεις που τους περιμένουν.

Η φωτογραφία ανέβηκε πρώτα στο τοπικό ενημερωτικό site VyronasNews. Μάλιστα οι συντελεστές του site δέχθηκαν μηνύματα με απειλητικό περιεχόμενο από fake accounts στο Facebook, όπου ζητούσαν επιτακτικά να κατέβει η επίμαχη φωτογραφία. Στο μεταξύ οι φερόμενοι δράστες, αφού προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα, αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι προκειμένου να επανεκτιμηθεί η υπόθεση και να ληφθούν μαρτυρίες από συμμαθητές του θύματος, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Καλαϊτζίδης.

Η επίμαχη selfie των δραστών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους φερόμενους δράστες είναι και δυο μαθητές του Γυμνασίου, μητέρα των οποίων είναι μια καθηγήτρια που διδάσκει στο ίδιο σχολείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος επισημαίνει ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και από τη διεύθυνση του σχολείου διότι δε φρόντισε να παρέμβει στο συνεχές μπούλινγκ που υφίστατο η μικρή αδερφή του θύματος, που ήταν και η αφορμή για να δώσουν ραντεβού οι δράστες προκειμένου να ξυλοκοπήσουν, και μάλιστα βάναυσα, τον 17χρονο.

«Ήταν τέτοια η αγριότητα των χτυπημάτων που ακόμη και οι γιατροί που εξέτασαν τον μαθητή έμειναν άναυδοι» λέει ο δικηγόρος Γιάννης Καλαϊτζίδης. «Φανταστείτε ότι κάτω από το αριστερό του μάτι έχει μια φρικτή ουλή που έγινε μάλλον με κλειδί, όπως εκτιμούν οι γιατροί», συμπληρώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments