Ελλάδα

Λάρισα τροχαίο: Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του

Λάρισα τροχαίο: Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του
Λάρισα τροχαίο: Το δυστύχημα έγινε στο δρόμο Λάρισας – Αγιάς στο ύψος του Άη Νικόλα - Μια γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Λάρισα τροχαίο: Η άσφαλτος βάφτηκε για άλλη μια φορά με αίμα, από το τραγικό δυστύχημα που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου στο δρόμο Λάρισας – Αγιάς, στο ύψος του Άη Νικόλα, με αποτέλεσμα ένας 62 χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έπειτα από κλήση που δέχτηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε μετά τον απεγκλωβισμό του από το όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο. Επιπλέον σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μια γυναίκα τραυματίστηκε από το τροχαίο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παράλληλα τα τροχαία δεν έχουν τέλος σε δρόμους της χώρας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2020,στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά, λίγο μετά τον κόμβο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική καθώς ένα άτομο είχε εγκλωβιστεί, ωστόσο τελικά δεν χρειάστηκε η συνδρομή της. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments