Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [13/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [13/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (13/02/20).

Κριός

Έχετε ρέντα σήμερα. Κάποιο άτομο που σας παρακολουθεί από μακριά, θέλει να σας πλησιάσει αλλά ντρέπεται. Προσπαθήστε να κάνετε τους γύρω σας να αισθάνονται άνετα. Γελάστε περισσότερο και μην ξεχνάτε να φλερτάρετε.

Ταύρος

Όλα είναι καλύτερα σε δυάδες σήμερα. Ζητήστε από έναν συνάδελφο να βγείτε για φαγητό, συνεργαστείτε με κάποιον στην εργασία σας ή γυμναστείτε παρέα με κάποιον φίλο. Εάν έχετε τα κέφια σας, κανονίστε ένα διπλό ραντεβού. Ακόμη και αν είστε μόνο φίλοι, θα περάσετε υπέροχα.

Δίδυμοι

Παρόλο που λένε ότι τα αντίθετα έλκονται, στον έρωτα έχει σημασία η ομοιότητα. Στις προηγούμενες σχέσεις απολαύσατε την κοινή βάση που δημιουργήθηκε λόγω των κοινών ενδιαφερόντων. Σήμερα όμως καλό θα ήταν να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσης σας. Αναζητήστε κάποιο εντελώς διαφορετικό άτομο.

Καρκίνος

Μην αφήνετε την παρορμητικότητα να σας δημιουργήσει πρόβλημα σήμερα. Πριν απαντήσετε στο τηλέφωνο ή πριν πατήσετε αποστολή στο μήνυμα που μόλις γράψατε, καθίστε λίγο και σκεφτείτε. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε; Αναλογιστείτε και την οπτική του άλλου ατόμου και διαμορφώστε το αναλόγως.

Λέων

Είστε στην κατάλληλη διάθεση για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Βρείτε μερικά καινούργια και διασκεδαστικά μέρη και αφεθείτε. Δείξτε στον κόσμο πόσο υπέροχοι είστε. Κάποιο ενδιαφέρον άτομο σας παρακολουθεί. Εγγυημένα.

Παρθένος

Σήμερα νιώθετε μια αίσθηση ευκρίνειας και σκοπιμότητας. Θεωρείτε ότι η ζωή σας κρύβει μια σημαντικότερη αποστολή. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε ένα φιλανθρωπικό έργο ή να εργαστείτε για έναν εθελοντικό σκοπό. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίσετε μερικούς ενδιαφέροντες και αφοσιωμένους ανθρώπους.

 Ζυγός

Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνει το σώμα σας. Μήπως αυτός ο συνεχής ενοχλητικός πόνος έχει αρχίσει να σας ανησυχεί; Κανονίστε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας. Μάλλον δεν θα είναι κάτι – αλλά καλύτερα να σας φύγει η ιδέα ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα.

 Σκορπιός

Όταν οι φίλοι σας ζητάνε τη βοήθειά σας, δεν διστάζετε να τη δώσετε. Είστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να αλλάξετε τα σχέδιά σας για αυτούς. Παρά ταύτα θα πρέπει να αποφύγετε να μπείτε στον πειρασμό να λύσετε όλα τους τα προβλήματα. Στην τελική, αυτοί θα πρέπει να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους.

Τοξότης

Έχετε ρέντα σήμερα και σβήνετε μανιωδώς πράγματα από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Και το καλύτερο από όλα, το διασκεδάζετε. Κάντε ένα διάλειμμα από τις δουλειές σας και κεράστε ένα ωραίο γεύμα στον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε πότε-πότε να ανταμείβετε τον εαυτό σας με κάτι όμορφο.

Αιγόκερως

Σήμερα ρίξτε μια ματιά στη δυναμική των οικογενειακών σας σχέσεων. Μήπως μέσω των ερωτικών σας σχέσεων, προσπαθείτε να εκπληρώσετε κάποιες ανικανοποίητες ανάγκες σας; Αν ναι, ήρθε η ώρα να επιλύσετε αυτά τα θέματα και να προχωρήσετε παρακάτω. Διαφορετικά, θα συνεχίσετε να κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά.

Υδροχόος

Είστε η καλύτερη παρέα σήμερα. Οι φίλοι σας που πραγματικά θέλουν να περάσουν καλά, θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας. Και φυσικά δεν θα τους απογοητεύσετε. Οργανώστε μια υπέροχη περιπέτεια, που θα την θυμούνται για καιρό.

Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε καταβεβλημένοι με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή σας – έχετε υπερβολικά πολλές επιλογές. Να θυμάστε ότι μερικές από αυτές, είναι καλύτερες από κάποιες άλλες. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να σας βοηθήσει να αποκλείσετε τις κακές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments