Αθλητισμός

Βλάντιμιρ Βάις Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα σενάρια – Ο Μάρτινς την τελική απόφαση

Βλάντιμιρ Βάις Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα σενάρια – Ο Μάρτινς την τελική απόφαση
Βλάντιμιρ Βάις Ολυμπιακός: Στη Σλοβακία κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σενάρια για πιθανή μετακίνηση του Σλοβάκου στον Πειραιά.

Βλάντιμιρ Βάις Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το γεγονός ότι απουσιάσει από όλη την υπόλοιπη σεζόν, έχουν μπει σε σκέψεις. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζουν την αγορά για το ενδεχόμενο απόκτησης μεσοεπιθετικού που θα καλύψει το κενό του Αλγερινού.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών καθώς δεν επιτρέπεται μεταγραφική ενίσχυση πλέον. Βέβαια θα πρέπει να βιαστούν, καθώς η προθεσμία που υπάρχει για προσθήκη παίκτη από τη λίστα με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές λήγει σήμερα.

Στη Σλοβακία κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σενάρια για πιθανή μετακίνηση του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν από τη χώρα του πρώην ερυθρόλευκου εξτρέμ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει κίνηση να τον αποκτήσει. Όλα θα εξαρτηθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι αυτός που θα αποφασίσει αν χρειάζεται να αποκτήσει ένα ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό του Σουντανί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν “τρελαίνεται” με την ιδέα να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» έναν παίκτη ο οποίος είναι ανέτοιμος και χωρίς ρυθμό. Άλλωστε, εξέφρασε τον συγκεκριμένο προβληματισμό μετά τη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Λαμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments