Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Επιστροφή… νούμερο δύο

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Επιστροφή… νούμερο δύο
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο Έλληνας εξτρέμ έχει λείψει στον Ολυμπιακό και η επιστροφή του - μετά και τον ενδιάμεσο τραυματισμό του - είναι πλέον κοντά

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο έχει λείψει ο καλός Λάζαρος από τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που κρατάει μπάλα, μαρκάρει, σκοράρει και γενικά δίνει πολλά μέσα στο γήπεδο. Ο Λάζαρος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον τραυματισμό του. Έκανε σχεδόν ένα χρόνο να επιστρέψει. Και σαν να μην έφτανε αυτό μόλις γύρισε ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και είναι και πάλι στα “πιτς” εδώ και ένα μήνα.

Επιστρέφει με Πανιώνιο

Ο Λάζαρος μπήκε από τις αρχές τις εβδομάδας σε προπονήσεις και δείχνει να έχει ρυθμό. Από τη στιγμή λοιπόν που έγινε η αρχή, λογικά θα τον δούμε να επιστρέφει στις αποστολές αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο. Δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, αφού είναι δεδομένο ότι σιγά σιγά πρέπει να μπαίνει στο κλίμα της αγωνιστικής δράσης. Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments