Αθλητισμός

Χιλάλ Σουντανί τραυματισμός: Στο πλευρά του Αλγερινού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Χιλάλ Σουντανί τραυματισμός: Στο πλευρά του Αλγερινού ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Χιλάλ Σουντανί τραυματισμός: Τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού είχε ο Αλγερινός επιθετικός, με τον πρώτο να δίνει δύναμη στον παίκτη έπειτα την εξέλιξη με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Χιλάλ Σουντανί τραυματισμός: Τη πόρτα του χειρουργείου θα διαβεί σήμερα ο Αλγερινός επιθετικός θεραπεύοντας τη ρήξη χιαστών που απέκτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο έμπειρος επιθετικός αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στη προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Άπαντες στον Ολυμπιακό βρίσκονται στο πλάι του 32χρονου επιθετικού, ο οποίος όπως είναι φυσιολογικό δεν είναι και στη καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Όπως αναφέρεται κατά τη παρουσία του στα επίσημα του σταδίου Καραΐσκάκη ο Σουντανί είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στήριξε τον παίκτη τονίζοντας του πως ο σύλλογος βρίσκεται κοντά του σε όλη αυτή τη προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει ξανά υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι “Ερυθρόλευκοι” έχουν μάθει να ζουν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις, έχοντας ως πρόσφατα παραδείγματα τους σοβαρούς τραυματισμούς των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Κώστα Φορτούνη. Ο Χιλάλ Σουντανί αναμένεται σήμερα να περάσει από τη πόρτα του χειρουργείου και εν συνεχεία να ξεκινήσει τον μαραθώνιο για την αποκατάσταση του προβλήματος του στο δεξί του γόνατο. Θυμίζουμε πως ο Αλγερινός στο πρόσφατο παρελθόν κατά τη παρουσία του στη Νότιγχαμ είχε ζήσει και πάλι σοβαρό τραυματισμό μένοντα για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments