Lifestyle

Νίκος Πουρσανίδης κούρεμα: H απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά του [pics]

Νίκος Πουρσανίδης κούρεμα: H απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά του [pics]
Νίκος Πουρσανίδης κούρεμα: Ξύρισε τα μούσια του και έκανε το μαλλί του μοϊκάνα.

Νίκος Πουρσανίδης κούρεμα: Τον γνωστό ηθοποιό φέτος τον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τη σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας». Ο γνωστός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει φύγει από την Ελλάδα και βρίσκεται στο Ιράν για τις ανάγκες μια σειράς, που θα πάρει μέρος μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω στο 500 π.Χ, την εποχή του Βυζαντίου.

Μάλιστα, ο Νίκος Πουρσανίδης με αφορμή τον ρόλο που θα ενσαρκώσει, έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ξύρισε λίγο τα μούσια του και έκανε το μαλλί του μοϊκάνα. Ο Νίκος Πουρσανίδης δεν δίστασε να δημοσιεύσει και στον προσωπικό του λογαριασμό μερικές φωτογραφίες με το νέο του hair look. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναεμνόμενο, έπεσαν βροχή.

Δείτε τον

Ο Νίκος Πουρσανίδης παρότι πέρασε στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, επικεντρώθηκε στην υποκριτική. Από 16 ετών άρχισε να λαμβάνει ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές. Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά Η Πολυκατοικία και στα Κλεμμένα Όνειρα. Έχει άλλα δυο αδέρφια, τον ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη και τον ηθοποιό Δημήτρη Αλεξανδρή. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου και έχουν έναν γιο. Μαζί με την σύζυγό του έζησαν για τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments