Θέσεις Εργασίας

Coca Cola προσλήψεις: Θέσεις εργασίας σε 22 περιοχές – Προσλήψεις και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ

Coca Cola προσλήψεις: Θέσεις εργασίας σε 22 περιοχές – Προσλήψεις και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ
Coca Cola προσλήψεις: Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδική επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις και να εμπνευστούν από αγαπημένα brands και κορυφαία προϊόντα.

Coca Cola προσλήψεις: Η Coca Cola Τρία Έψιλον ετοιμάζεται να ενισχύει το δυναμικό της με 100 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης σε 22 περιοχές της Ελλάδας. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων της χώρας ως Μarket Developers.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδική επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις και να εμπνευστούν από αγαπημένα brands και κορυφαία προϊόντα σε κατηγορίες όπως αναψυκτικά, χυμοί, αλκοολούχα ποτά, καφές και snacks. Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ οι θέσεις αφορούν τις παρακάτω περιοχές: Μεσσηνία, Ρόδος, Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Καβάλα, Θάσος, Κατερίνη, Λέσβος, Βόλος, Σκιάθος, Λαμία, Εύβοια.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση, η πελατοκεντρικότητα και η ομαδικότητα, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί να έχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Ως Μarket Developers της εταιρείας θα εκπαιδευτούν πάνω σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων από καταξιωμένα στελέχη, θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την αγορά και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν την μετέπειτα καριέρα τους. Στο πέρας της 6μηνης περιόδου, οι Market Developers αξιολογούνται μέσα από σύγχρονες διαδικασίες και ένα μεγάλο ποσοστό εντάσσεται μόνιμα στο δυναμικό της εταιρείας σε οργανικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, το 2019, το 40% των εποχικών εργαζόμενων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέλαβε οργανικές θέσεις, ενώ πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους πορεία από Market Developer.

SAP: 300 νέων θέσεων εργασίας, σε βάθος τριετίας

Την έναρξη του «Προγράμματος Athinà-Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP», μια πρωτοβουλία για την αξιοποίηση των νέων επαγγελματιών, η οποία συμβάλει στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα η SAP. Το «Πρόγραμμα Athinà-Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP» απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους, απόφοιτους ανωτάτων σχολών τεχνολογικής ή οικονομικής κατεύθυνσης. Ο πρώτος κύκλος της εκπαίδευσης και πιστοποίησης θα εστιάζει σε τομείς όπως οι λύσεις ERP, Big Data, Analytics, HCM, CX και Platform & Technology της SAP.

Ο σκοπός του «Προγράμματος Athinà» είναι η άμεση απορρόφηση των πιστοποιημένων νέων του προγράμματος σε νέες θέσεις εργασίας εντός του οικοσυστήματος SAP. Στόχος είναι η δημιουργία 300 νέων θέσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας σε βάθος τριετίας, μέγεθος που θα αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης του 50% για τον ευρύτερο κλάδο.

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, διευθύνων σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε ότι η αξιοποίηση των νέων στην προσπάθεια της χώρας μας για ανάπτυξη και πρόοδο, δεν είναι απλά αναγκαία αλλά απαραίτητη και καθοριστική. Η SAP συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιτυχία για τους νέους της χώρας μας, πρόσθεσε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εξυπηρέτηση του «Προγράμματος Athinà».

Προσλήψεις σε ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, LIDL Hellas

Σε νέες προσλήψεις προχωρούν μεγάλα σούπερ μάρκετ της χώρας, όπως το ΑΒ Βασιλόπουλος, το My Market και τα Lidl. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις θέσεις που είναι ανοιχτές για προσλήψεις σε μεγάλα σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, το My Market και τα Lidl.

  • Δείτε εδώ τις θέσεις που είναι ανοιχτές στον ΑΒ Βασιλόπουλο
  • Δείτε εδώ τις θέσεις που είναι ανοιχτές στα My Market
  • Δείτε εδώ τις θέσεις που είναι ανοιχτές στα Lidl Hellas

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments