Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στην Ισπανία

Λεονάρντο Κούτρης: Δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στην Ισπανία
Λεονάρντο Κούτρης: Στον πάγκο της Μαγιόρκα συνεχίζει να κάθεται ο Λεονάρντο Κούτρης.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Λεονάρντο Κούτρης δεν έχει ακόμα καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μαγιόρκα. Ο Έλληνας μπακ που μετακόμισε στην Ισπανία ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, στο παρά πέντε τον μεταγραφών του Ιανουαρίου, δεν έχει προς το παρόν πατήσει το χορτάρι της Primera Division.

Η Μαγιόρκα φιλοξενεί σήμερα την Αλαβές, για την 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο Λεονάρντο Κούτρης δεν θα “ιδρώσει” τη νέα του φανέλα.

Αυτό γιατί σε ένα ακόμα ματς θα είναι βασικός ο Λουμόρ. Συγχρόνως, όπως αναφέρει το “Sportime” του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», το χειρότερο για τον «Λέο» δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός πως μέσα στην εβδομάδα αποπέμφθηκε ο CEO των «νησιωτών», Μαχέτα Μολάνγκο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που πάλεψε προκειμένου ο 25χρονος παίκτης του Ολυμπιακού να αποκτηθεί από τους Ισπανούς.

Χωρίς αυτόν, ίσως να μην είχε κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Κούτρης να είχε παραμείνει στον Πειραιά ή να βρισκόταν σε κάποια άλλη ομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως η Μαγιόρκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη στις 29 Ιανουαρίου με τη μορφή του δανεισμού από τους “ερυθρόλευκους” για τους επόμενους έξι μήνες. Η ισπανική ομάδα τον είχε μάλιστα στο στόχαστρό της από το περασμένο καλοκαίρι. Ο Κούτρης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μαγιόρκα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να πετύχω τους στόχους μας”. Η Μαγιόρκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 18η θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments