Ελλάδα

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στο Μπαλί

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στο Μπαλί
Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με τρεις τραυματίες, σημειώθηκε στο Μπαλί της Κρήτης, σήμερα το πρωί.

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Μπαλί της Κρήτης. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8:00, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και τοπική αστυνομία ενημερώθηκαν για σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου στο ύψος του Μπαλί.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς υπήρξε ενημέρωση για εγκλωβισμένους επιβάτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretapost, δύο ΙΧ κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών επιβατών. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν άμεσα στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τρεις μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου, ακόμη ένα τροχαίο συνέβη στο νησί με θύμα έναν 22χρονο. Αυτή τη φορά στην περιοχή του Γιόφυρο του Ηρακλείου. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο 22χρονοι, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο πάνω σε έναν φοίνικα, ο οποίος από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ξεριζώθηκε. Ο θάνατος του ενός 22χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ ο δεύτερος 22χρονος που επέβαινε στο ΙΧ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο, στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς τα τραύματά του να απειλούν τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments