Αθλητισμός

ΛεΜπρόν για Κόμπι Μπράιαντ: Θα μας παρακολουθεί από ψηλά, ο καλύτερος πατέρας

ΛεΜπρόν για Κόμπι Μπράιαντ: Θα μας παρακολουθεί από ψηλά, ο καλύτερος πατέρας
ΛεΜπρόν για Κόμπι Μπράιαντ: «Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθεί από ψηλά. Ευθύνη μας να εκπροσωπήσουμε τους Λέικερς. Όχι μόνο για εκείνον αλλά και για όλους τους σπουδαίους παίκτες των Λέικερς».

ΛεΜπρόν για Κόμπι Μπράιαντ: Στο All Star Game θα τιμηθεί η μνήμη του τεράστιου Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Gigi, με τις φανέλες που θα φορέσουν οι δύο ομάδες (Νο.24 η Team Giannis και Νο.2 η Team LeBron). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και στάθηκε στον αξεπέραστο Black Mamba που έφυγε από τη ζωή του μαζί με την κόρη του και άλλα 7 άτομα σε αεροπορικό δυστύχημα.

«Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθεί από ψηλά. Ευθύνη μας να εκπροσωπήσουμε τους Λέικερς. Όχι μόνο για εκείνον αλλά και για όλους τους σπουδαίους παίκτες των Λέικερς. Δεν θέλω να πω πολλά, είναι πολύ ευαίσθητο θέμα, αλλά είναι μαζί μας κάθε μέρα. Θα γιορτάσουμε στο all star game αυτά τα 20 χρόνια που έπαιξε ο Κόμπι. Τον ιδρώτα του, τα δάκρυα του, τις φορές που έπεσε και ξανασηκώθηκε, τις αμέτρητες ώρες προπόνησης. Την αποφασιστηκότητα του να γίνει όσο σπουδαίους μπορούσε. Θα γιορτάσουμε το παιδί που ήρθε στα 18 του στο ΝΒΑ, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει», ανέφερε.

Η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ είναι ακόμα σοκαρισμένη

 H σύζυγος του «Black Mamba» ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης τους, Τζιάνα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου. Η γυναίκα του θρύλου του ΝΒΑ με ανάρτηση της στο Instagram συγκλονίζει για τον χαμό των δυο αγαπημένων της προσώπων, εκφράζοντας τη θλίψη της.

Η 37χρονη Βανέσα Μπράιαντ, έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή του συζύγου της και σούπερ σταρ των Λέικερς, της κόρη της και άλλων επτά ανθρώπων, ενώ προσπαθεί να εκφράσει τα συναισθήματα της με λέξεις μέσα από τα social media.

«Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο ο Κόμπι όσο και η Τζίτζι έχουν φύγει», είπε, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο για την κόρη της. «Δεν μπορώ να επεξεργαστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σ΄ εμένα».

Ακόμα, η Μπράιαντ δήλωσε ότι αισθάνθηκε θυμό που έχασε τόσο τον σύζυγό της όσο και την κόρη της, αλλά θα πρέπει να θυμηθεί ότι είναι ισχυρή για τις τρεις κόρες της που ζουν. «Θεέ μου ευχόμαστε να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να είχε τελειώσει», είπε. «Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments