Ελλάδα

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα δείγματα των δύο γυναικών στο Θριάσιο

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα δείγματα των δύο γυναικών στο Θριάσιο
Κορωνοϊός: Αρνητικά τα δείγματα των δύο γυναικών στο Θριάσιο

Αρνητικά βρέθηκαν τα δείγματα των δύο γυναικών που είχαν μεταφερθεί στο Θριάσιο ως “ύποπτα κρούσματα” για κορονοϊό. Από την πρώτη στιγμή είχε σημάνει συναγερμός καθώς οι γυναίκες ήρθαν στην Ελλάδα από τη Σιγκαπούρη.

Και οι δυο παρουσίασαν υψηλό πυρετό και μετέβησαν στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. Από εκεί, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, στο Θριάσιο νοσοκομείο το οποίο λειτουργεί ως εναλλακτικό νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό όταν δεν εφημερεύει το Αττικόν.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο Ελλήνων από το κρουαζιερόπλοιο

Τουλάχιστον 40 Αμερικανοί έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, που βρίσκεται σε καραντίνα στα ανοικτά της Ιαπωνίας, έγινε σήμερα γνωστό από τις αμερικανικές αρχές.

Ανάμεσα στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου βρίσκονται και δύο Έλληνες, όπως ανακοίνωσε στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή Καλημέρα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν νοσήσει από τον ιό και περιμένουν την επιχείρηση επαναπατρισμού μέσα στην εβδομάδα για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Ήδη συντονίζουμε και οργανώνουμε μια επιχείρηση ενδεχομένως για την άλλη εβδομάδα επαναπατρισμού αυτών των δυο Ελλήνων σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών και όλους τους συναρμόδιους φορείς», τόνισε ο κ. Κικίλιας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments