Ελλάδα

Πάτρα νεκρό βρέφος: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 27χρονη μητέρα

Πάτρα νεκρό βρέφος: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 27χρονη μητέρα
Πάτρα νεκρό βρέφος: Στη φυλακή θα οδηγηθεί η 27χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην παραλία της Αγυιάς.

Πάτρα νεκρό βρέφος: Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα βρεθεί τις επόμενες ώρες η 27χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην παραλία στην Αγυιά Πατρών. Η μητέρα που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέως και Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα. Στο πλευρό της βρίσκονταν οι γονείς της επαναλαμβάνοντας πως δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κόρη τους. Ο πατέρας της συντετριμμένος δήλωσε ότι η κόρη του κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη από όλους και πως δεν ήθελε να σκοτώσει το βρέφος. “Αν ήξερα κάτι, θα άφηνα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση;” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Πέμπτης όταν η 27χρονη είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα φέρεται να υποστήριξε ότι κυριεύτηκε από φόβο, καθώς κανείς δε γνώριζε την εγκυμοσύνη της και έδρασε σε κλίμα πανικού.

Η ίδια πήγε μόνη της την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και μία μέρα μετά γέννησε το παιδί της με καισαρική τομή. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, διακατεχόμενη από άγχος για το πώς θα εμφάνιζε το παιδί στην οικογένεια της το σκέπασε με μια κουβέρτα και έφυγε από το μαιευτήριο. «Δεν μπορούσα να σκεφτώ με ηρεμία και αποφάσισα να φύγω», είπε ενώπιον των Αρχών η νεαρή κοπέλα, αφού προηγουμένως είχε ισχυριστεί ότι μόλις έμεινε έγκυος ήθελε να κρατήσει το παιδί, ωστόσο ο σύντροφός της στη συνέχεια τη χώρισε με αποτέλεσμα να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της λέγοντας στους γύρω της ότι έπαιρνε κιλά.

Η ίδια, φέρεται να δήλωσε στην κατάθεσή της ότι έκανε βόλτες για ώρες έως ότου έφτασε στην παραλία της Πάτρας. Εκεί, έμεινε για λίγη ώρα και στη συνέχεια άφησε το νεογέννητο μόνο αβοήθητο στην παραλία και επέστρεψε στο σπίτι. Ενώπιον των δικαστικών Αρχών η 27χρονη επαναλάμβανε συχνά κλαίγοντας ότι στο μυαλό της επικρατούσε μεγάλη σύγχυση, τρόμος και στεναχώρια και ότι δεν επιθυμούσε το θάνατό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments