Ελλάδα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αθλητικής εκδήλωσης

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αθλητικής εκδήλωσης
Αθήνα: Ποιοι δρόμοι θα μείνουν κλειστοί στην πρωτεύουσα την Κυριακή λόγω του "6ου Lycabettus Run".

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής του ”6ου Lycabettus Run”. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, από τις 09:00 έως το τέλος του αγώνα, στις εξής οδούς του Δήμου.

  • Κόνιαρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Μερκούρη και Νικοτσάρα και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Παλιγγενεσίας, Δασκαλογιάννη, Σαρανταπήχου, Ξανθίπου και Ευέλπιδος Ρογκάκου σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Κλεομένους, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μ. Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αν. Πολέμου και Λάχητος και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς και σήμερα λόγω της απεργίας των Μέσων Μεταφοράς.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο από το ύψος Αχαρνών, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, και στην Καλλιρόης. Στη σημερινή απεργία συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, κάτι που αύξησε κατακόρυφα την κίνηση στους δρόμους. Σημειώνεται επίσης το προσωπικό του ΟΣΕ προχώρησε σε κατάληψη στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρέντη με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τρένα και προαστιακός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments