Lifestyle

Εβίτα Μπέκα: Με αυτή την personal trainer θα φτιάξεις και συ κορμάρα

Εβίτα Μπέκα: Με αυτή την personal trainer θα φτιάξεις και συ κορμάρα
Εβίτα Μπέκα: Η Ελληνίδα γυμνάστρια μπορεί να συγκριθεί με ευκολία με τους συναδέλφους της στο εξωτερικό και να βγει νικήτρια.

Εβίτα Μπέκα: Τώρα που σιγά σιγά φεύγει ο χειμώνας έρχεται η ώρα άπαντες να δώσουμε βάση στο σώμα μας. Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και οι παραλίες περιμένουν να γεμίσουν κορμιά ηλιοκαμένα. Πως όμως θα βγούμε στην παραλία αν δεν ξεκινήσουμε εντατική γυμναστική; Αν είσαι άνδρας η παρακάτω πρόταση ίσως να σε ενδιαφέρει. Θα έλεγες όχι σε προσωπικά μαθήματα με την ομορφότερη Ελληνίδα personal trainer;

Ο λόγος για την Εβίτα Μπέκα την κατά γενική ομολογία ομορφότερη γυμνάστρια της γενιάς της. Η μελαχρινή καλλονή – που μέχρι πριν λίγες ημέρες διατηρούσε δεσμό με τον ζαχαροπλάστη Διονύση Αλέρτα – είναι ο λόγος που θα σε κάνει να ασχοληθείς εντατικά με τη γυμναστική και να πασχίσεις να φτιάξεις το τέλειο σώμα.

Η personal trainer και οικονομολόγος στο επάγγελμα είναι μία από τις πιο δροσερές παρουσίες στο χώρο της γυμναστικής. Διαθέτει τις τέλειες αναλογίες, έχοντας εντυπωσιακό κορμί, πληθωρικό στήθος και πανέμορφο πρόσωπο. Η ίδια συχνά πυκνά φροντίζει να αναδεικνύει τα κάλλη της, ανεβάζοντας προσωπικές τις φωτογραφίες στο Instagram με τη θέα αυτών να προκαλούν ζάλη στον ανδρικό πληθυσμό. Άλλοτε όντας στον εργασιακό της χώρο πραγματοποιώντας με πείσμα τις εξαντλητικές ασκήσεις, άλλοτε σε μια παραλία με το μαγιό να διατηρεί ελάχιστα στη φαντασία. Όπως και να την δεις, η Εβίτα Μπέκα είναι η personal trainer που θα κάνει και τον πιο δύσκολο να ασχοληθεί με τη γυμναστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments