Video

MasterChef spoiler 18/2: Δείτε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα

MasterChef spoiler 18/2: Δείτε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα
MasterChef spoiler 18/2: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef spoiler 18/2: Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το πρώτο τεστ δημιουργικότητας για τους επίδοξους σεφ. Ο νικητής του Mystery Box ήταν αυτός που καθόρισε τι θα μαγειρέψουν οι υπόλοιποι. Συγκεκριμένα ο Σταύρος Γεωργίου έπρεπε να διαλέξει ποιοι παίκτες θα κάνουν έναν κανονικό παστίτσιο, ποιοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια χορτοφαγική εκδοχή και τέλος ποιοι θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα vegan παστίτσιο.

Όπως συμβαίνει πάντα στο τεστ δημιουργικότητας οι τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες θα μπουν σε διαδικασία αποχώρησης. Μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο να μη μάθαμε ποιοι θα είναι αυτοί, αλλά ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα Spoiler. Αυτά αναφέρουν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο  Ηλίας Ηλιόπουλος. Ο συγκεκριμένος παίκτης είδε τους κριτές να μη δοκιμάζουν το πιάτο του καθώς χρησιμοποίησε τραχανά σε vegan παστίτσιο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας ήταν υποψήφιος και στην προηγούμενη διαδικασία αποχώρησης και έμεινε στον διαγωνισμό στις λεπτομέρειες. Όπως όλα δείχνουν οι ευκαιρίες του στον διαγωνισμό τελείωσαν και θα κληθεί να αφήσει το σπίτι του MasterChef. Στο αποψινό επεισόδιο θα μάθουμε ποιο είναι αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα που θα κερδίσει ο νικητής. Οι κριτές ανέφεραν πολλές φορές ότι είναι κάτι που δεν έχει γίνει σε προηγούμενες σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο για την αποχώρηση του Ηλία Ηλιόπουλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments