Video

Σοκαριστικό ατύχημα στην πίστα Daytona 500 – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σοκαριστικό ατύχημα στην πίστα Daytona 500 – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός του αυτοκινήτου
Έκοψε την ανάσα των θεατών ο σοβαρός τραυματισμός του διάσημου οδηγού αγώνων Ράιαν Νιούμαν που σημειώθηκε στην κούρσα Daytona 500. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην έναρξη της κούρσας Daytona 500 ήταν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ράιαν Νιούμαν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου μετά από διαδοχικές μανούβρες […]

Έκοψε την ανάσα των θεατών ο σοβαρός τραυματισμός του διάσημου οδηγού αγώνων Ράιαν Νιούμαν που σημειώθηκε στην κούρσα Daytona 500.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην έναρξη της κούρσας Daytona 500 ήταν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ράιαν Νιούμαν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου μετά από διαδοχικές μανούβρες για προσπέραση. Τελικά το αγωνιστικό αυτοκίνητο ανατράπηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα και με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην πίστα.

Το όχημα πήρε και φωτιά, αλλά τα συνεργεία διάσωσης ενήργησαν αμέσως και ανέσυραν τον γνωστό οδηγό τραυματία από τις λαμαρίνες. Αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Νιούμαν είχε χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, λίγο αργότερα εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός αγώνων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά απέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Δείτε το βίντεο με το τρομακτικό βίντεο από τον τραυματισμό του οδηγού Daytona, Ράιαν Νιούμαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments