Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα για νεκρό βρέφος: Συγγνώμη που σας κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο

Έλενα Ακρίτα για νεκρό βρέφος: Συγγνώμη που σας κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο
Έλενα Ακρίτα για νεκρό βρέφος: Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο όσα ειπώθηκαν για τους γονείς του νεκρού βρέφους.

Έλενα Ακρίτα για νεκρό βρέφος: Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το νεκρό βρέφος από τη Συρία. Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση πως το παιδί είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση. Αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε καμία κακοποίηση και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας είχαν να κάνουν με την αγωγή που λάμβανε το μωρό με τη μορφή υπόθετου.

Από την πλευρά της η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με αιχμηρό τρόπο όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα για την υπόθεση. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε:  «Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.

Σήμερα ο πατέρας επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του. Καλή κατάδυση πίσω στον βούρκο να ευχηθώ ολόψυχα».

Σε νεότερή της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα συμπληρώνει: «Οι ίδιες αμοιβάδες τώρα ισχυρίζονται πως ο πατέρας βίασε το βρέφος, αλλά οι αρχές πήγαν λέει…να το κουκουλώσουν. Διότι στην Ελλάδα ως γνωστόν η Εξουσία (ιατροδικαστική, δημοσιογραφική, αστυνομική) βρίσκεται στο πλευρό του πρόσφυγα και του μετανάστη. Στα όπα όπα τους έχουν, μάλλον θα τους δωροδόκησε ο Συριος ο ζάπλουτος. Άιντε….δεν λέω γίδια γιατί τα σέβομαι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments