Lifestyle

Just The 2 Of Us: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του show [vid]

Just The 2 Of Us: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του show [vid]
Just The 2 Of Us: Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ανάμεσα στα ονόματα των κριτών του show.

Just The 2 Of Us: Την κριτική επιτροπή του show αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Όπως ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια της κριτικής επιτροπής του «Just The Two Of Us» θα είναι: Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου. Το μεσημέρι της Τρίτης, ο παρουσιαστής και παραγωγός του show, Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και ανακοίνωσε πως το Just The The Two Of Us θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου, που σημαίνει ότι θα μεταδίδεται κάθε σαββατόβραδο από το OPEN.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τα στελέχη του Open προκειμένου να καταλήξουν στην τελική σύνθεση των 26 συμμετεχόντων που θα θα δούμε στο ανανεωμένο «Just the 2 of us». Το σόου υπερπαραγωγή επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Open.

Οι συμμετέχοντες που έχουν «κλειδώσει» μέχρι στιγμής είναι: Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έρρικα Πρεζεράκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ορφέας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Παππά, Τρύφωνας Σαμαράς και από πλευράς τραγουδιστών Κόνι Μεταξά, Βαλάντης, Άρης Μακρής, Κώστας Καραφώτης, Άσπα Τσίνα και Χαρά Βέρα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ζευγάρι τηλεοπτικά με τον κομμωτή.

<script src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”></script><glomex-player data-integration-id=”40599y13k3r05e4o” data-playlist-id=”v-c0q3br9qop8p-st” data-width=”588″ data-height=”330″></glomex-player>

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments