Πολιτισμός

No Time to Die: Ακυρώνεται η περιοδεία του στην Κίνα

No Time to Die: Ακυρώνεται η περιοδεία του στην Κίνα
No Time to Die: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι συντελεστές της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» δεν θα παρακολουθήσουν προγραμματισμένη πρεμιέρα στο Πεκίνο.

No Time to Die: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι συντελεστές της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν προγραμματισμένη πρεμιέρα στο Πεκίνο και να συμμετάσχουν σε περιοδεία στην Κίνα για την προώθηση του φιλμ, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η απόφαση ελήφθη μετά το κλείσιμο 70.000 κινηματογράφων σε ολόκληρη την Κίνα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διάδοση του ιού.

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» στην Κίνα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, αλλά τα σχέδια έχουν «τώρα ναυαγήσει», σημειώνεται στο δημοσίευμα. Το κλείσιμο κινηματογράφων στην Κίνα, τη δεύτερη περιοχή στον κόσμο με τα περισσότερα κέρδη από την προβολή κινηματογραφιών ταινιών πλήττει σοβαρά το Χόλιγουντ.

Μπίλι Άιλις: Δικό της τo τραγούδι της ταινίας

H Μπίλι Άιλις, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε με Γκράμι και με Όσκαρ, έδωσε στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die». Η διάρκειας τεσσάρων λεπτών μπαλάντα, που μιλάει για προδοσία και απόγνωση, την οποία έγραψε η ίδια η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό της Φινέας, ανέβηκε στο YouTube και σε άλλες πλατφόρμες για μουσική και βίντεο τις προηγούμενες ημέρες.

Την παραγωγή του ομότιτλου τραγουδιού υπογράφει ο Φινέας και την ενορχήστρωση έχουν κάνει οι Χανς Ζίμερ και Ματ Ντάνκλεϊ. Στο τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Interscope Records/Darkroom, παίζει κιθάρα ο βετεράνος Βρετανός μουσικός Τζόνι Μαρ. Η 18χρονη Άιλις είναι η νεότερη καλλιτέχνης που γράφει και ηχογραφεί το τραγούδι των τίτλων για ταινία του διάσημου κατασκόπου βαδίζοντας στα βήματα της Αντέλ, της Μαντόνα και του Πολ Μακάρτνεϊ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments