Ελλάδα

Βόλος νεκρός: Βρέθηκε πτώμα σε βαγόνι του ΟΣΕ

Βόλος νεκρός: Βρέθηκε πτώμα σε βαγόνι του ΟΣΕ
Βόλος νεκρός: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε χθες βράδυ σε βαγόνι του ΟΣΕ - Οι αρχές αναφέρουν πως ο άνδρας είχε χάσει τη ζωή του πιθανότατα πριν 20 ημέρες.

Βόλος νεκρός: Μάρτυρες μιας αποκρουστικής εικόνες έγιναν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, καθώς χθες το βράδυ εντόπισαν πτώμα σε αποσύνθεση σε βαγόνι του ΟΣΕ. Ο νεκρός βρέθηκε από φοιτητή, ο οποίος όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα είχε βγει χθες βράδυ για να διασκεδάσει με τους φίλους του. Στον γυρισμό για το σπίτι του ο φοιτητής από περιέργεια μπήκε μέσα σε ένα από τα εγκαταλλειμένα βαγόνια του ΟΣΕ αντικρίζοντας μια εικόνα που δεν περίμενε.

Ο νεαρός βρέθηκε ενώπιον ενός πτώματος σε πλήρη αποσύνθεση. Μετά από το ισχυρό σοκ που υπέστη ο φοιτητής ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να μεταβούν στον χώρο και να διαπιστώσουν και οι ίδιοι το αποκρουστικό θέαμα. Οι άνδρες της Ασφάλειας πραγματοποιώντας τις προβλεπόμενες ενέργειες έφθασαν στο συμπέρασμα πως το πτώμα ανήκε σε άνδρα, ο οποίος πιθανότατα να είχε χάσει τη ζωή του πριν από 20 ημέρες.

Από την πρώτη εικόνα το πτώμα δεν φάνηκε να έχει υποστεί εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρες θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια. Πάνω στη σορό βρέθηκε μια αστυνομική ταυτότητα, από την οποία προέκυψε ότι ο νεκρός ήταν ένας 59χρονος γνωστός άστεγος που κυκλοφορούσε με ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε κλειδωμένο έξω από το βαγόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε τρία αδέρφια τα οποία επισκεπτόταν κατά διαστήματα και έμενε μαζί τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments