Ελλάδα

Γλυφάδα νεκρός 25χρονος: Νεαρός μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αγνοείται

Γλυφάδα νεκρός 25χρονος: Νεαρός μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αγνοείται
Γλυφάδα νεκρός 25χρονος: Ο οδηγός του οχήματος προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα και στη συνέχεια χτύπησε τη μοτοσικλέτα στην οποία επενέβαινε ο άτυχος 25χρονος, χτυπώντας τον θανάσιμα.

Γλυφάδα νεκρός 25χρονος: Τα ξημερώματα της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου 2020, ένας νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του σε σφοδρή σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη στην παραλιακή στο ρεύμα από Βάρη προς Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος της Γλυφάδας. Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός οχήματος προσέκρουσε σε δύο άλλα αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια χτύπησε τη μοτοσικλέτα στην οποία επενέβαινε ο άτυχος 25χρονος, χτυπώντας τον θανάσιμα.

Αποκορύφωμα του όλου περιστατικού ήταν το ότι ο δράστης μετά την εγκληματική του πράξη εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο και εξαφανίστηκε. Σημειώνεται πως οι αστυνομικές Αρχές έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή ενός ανθρώπου, ωστόσο ο δράστης αγνοείται μέχρι και αυτήν την ώρα. Συγκεκριμένα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν άμεσα τον άγνωστο άνδρα του θανατηφόρου ατυχήματος, ενώ σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης του δράστη, οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του συμβάντος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments