Lifestyle

Σπύρος Πώρος Φωτεινή Ψυχίδου: Το νέο ζευγάρι της πόλης

Σπύρος Πώρος Φωτεινή Ψυχίδου: Το νέο ζευγάρι της πόλης
Σπύρος Πώρος Φωτεινή Ψυχίδου: Οι δυο τους εθεάθησαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Άννα Βίσση.

Σπύρος Πώρος Φωτεινή Ψυχίδου: Το τέλος της σχέσης της Φωτεινής Ψυχίδου με τον τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά ανήκει ήδη στο παρελθόν. Η δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής προχωρώντας μάλιστα ήδη στο επόμενο, με τις φήμες να την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον γνωστό φωτογράφο Σπύρο Πώρο.

Λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Σπύρος Πώρος πήγε στο «Hotel Ermou» όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση για να συναντήσει την παρέα του. Γύρω στις 03.30 εμφανίστηκε η Φωτεινή με έναν φίλο της κι αμέσως βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού φωτογράφου. Εκείνος έδειξε τη χαρά του από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, σε ένα ραντεβού που είχε κανονιστεί νωρίτερα το βράδυ.

Οι αγκαλιές και οι περιπτύξεις κράτησαν, όμως, για λίγο, αφού λίγα λεπτά μετά την είσοδο της ρεπόρτερ στο μαγαζί, το ζευγάρι αναχώρησε θέλοντας προφανώς να μείνει μόνο του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο στις 4 τα ξημερώματα, η Φωτεινή Ψυχιδου περπάτησε με γοργό βήμα, χαιρέτησε τον στενό της φίλο ο οποίος την είχε συνοδέψει στο μαγαζί και μπήκε στο αυτοκίνητο του Σπύρου Πώρου, αναχωρώντας μαζί του για άγνωστο προορισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments