Αθλητισμός

Γιάννης Γκούμας: Στα υπόψιν για αντι-Δώνης

Γιάννης Γκούμας: Στα υπόψιν για αντι-Δώνης
Γιάννης Γκούμας: Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων κερδίζει συνεχώς πόντους για αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκου του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Γκούμας: Μπορεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της να εξέφρασε τη στήριξή της στη θέση του προπονητή της ομάδας και ως εκ τούτου και στον Γιώργο Δώνη, αλλά σίγουρα έχει αρχίσει η έρευνα για πιθανό αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού στον πράσινο πάγκο. 

Μία λύση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι εκείνη του Γιάννη Γκούμα. Ο νυν τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων κάνει εξαιρετική δουλειά στις μικρές εθνικές και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου στο Κορωπί, οι οποίοι πήραν τις πληροφορίες τους από τους πιτσιρικάδες που στελεχώνουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματα για τον Γιάννη Γκούμα είναι το γεγονός πως ο ίδιος αποτελεί γέννημα-θρέμμα των «πρασίνων», στους οποίους αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του (1994-2009).

Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος γνωρίζει την ομάδα, αλλά και το κλίμα το οποίο επικρατεί. Ο Γιάννης Γκούμας έχει και το ατού ότι γνωρίζει καλά τους μικρούς του Παναθηναϊκού. Σε κάποιους συνεργάτες του Αλαφούζου ο νυν τεχνικός των Ελπίδων θεωρείται ιδανικός για να “τρέξε騔 το πρότζεκτ των μικρών του τριφυλλιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments