Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Ο Ρόκα ψάχνει το διάδοχο του

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Ο Ρόκα ψάχνει το διάδοχο του
Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Καταιγισμός εξελίξεων στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα τον Γιώργο Δώνη έχουν προκαλέσει αναταράξεις σε πολλά επίπεδα. Το γυαλί στις σχέσεις του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχει ραγίσει και δύσκολα ξανακολλάει, με το “διαζύγιο” μεταξύ του Έλληνα προπονητή και του Παναθηναϊκού να φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο.

Ταυτόχρονα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται να ψάχνει στο εξωτερικό τον διάδοχο του Δώνη, ώστε να είναι έτοιμος, όταν ο Αλαφούζος επιλέξει να λύσει τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι προσωρινά μπορεί να αναλάβει ο Γιάννης Βονόρτας, αλλά την ίδια στιγμή ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κοιτάει προπονητή από την Ισπανία.

Κακό timing

Όλα αυτά σε μια περίοδο που φαινόταν ότι ο Παναθηναϊκός έχει βγει από τις αγωνιστικές δυσκολίες, απέδιδε καλό ποδόσφαιρο και έφερε ξανά τον κόσμο του στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν οι εξελίξεις θα είναι άμεσες ή αν θα υπάρξει κάποια ανακωχή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν υπάρχει επιστροφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments