Αθλητισμός

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Η απάντηση του Κώστα Καραπαπά για το βίντεο με τους φίλους των Λονδρέζων

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Η απάντηση του Κώστα Καραπαπά για το βίντεο με τους φίλους των Λονδρέζων
Ολυμπιακός Άρσεναλ: Απάντηση σε όσα του προσάπτουν πραγματοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο αντιπρόεδρος των "Ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Οι “Ερυθρόλευκοι” χθες βράδυ πάλεψαν απέναντι στην Άρσεναλ ωστόσο στο τέλος γνώρισαν την ήττα από τους Λονδρέζους με το τέρμα του Αλεξάντρ Λακαζέτ να κάνει πολύ δύσκολη τη ρεβάνς για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Οι Πειραιώτες για να περάσουν στους “16” του Europa League καλούνται να φύγουν νικητές από το Λονδίνο, μια αποστολή που ομολογουμένως μόνο εύκολη δε φαντάζει.

Το παιχνίδι εκτός από τους φίλους του Ολυμπιακού παρακολούθησαν από το “Γεώργιος Καραισκάκης” με αυτοί της Άρσεναλ, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Λονδίνο προκειμένου να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Λίγο πριν τη σέντρα άγνωστοι κυκλοφόρησαν βίντεο στο διαδίκτυο από το οποίο φαίνεται ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς να βρίσκεται στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί των “Κανονιέρηδων”.

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με απάντησή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook θέλησε να διαψεύσει όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τονίζοντας πως η παρουσία του στον χώρο ήταν απλά συμβολική και πως ουδέποτε υπήρξε κάποια παρεξήγηση με τους φίλους της Άρσεναλ.

Αναλυτικά η απάντηση του αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments