Video

Χρυσούλα Διαβάτη θέατρο: Μπορεί να μην την ξαναδούμε στην σκηνή

Χρυσούλα Διαβάτη θέατρο: Μπορεί να μην την ξαναδούμε στην σκηνή
Χρυσούλα Διαβάτη θέατρο: «Μπορεί και να μη με ξαναδείτε στο θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ πια.

Χρυσούλα Διαβάτη θέατρο: Η ηθοποιός βρέθηκε σε θεατρική πρεμιέρα και μίλησε στις κάμερες. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη που προκάλεσε έκπληξη, καθώς δήλωσε ότι μάλλον αποσύρεται από το θέατρο. «Μπορεί και να μη με ξαναδείτε στο θέατρο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ πια. Είμαι καλομαθημένη ηθοποιός. Έχω ζήσει το θέατρο αλλιώς. Γι’ αυτό και είμαι απαιτητική πρώτα από τον εαυτό μου βέβαια και μετά από τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να ικανοποιηθώ», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για τη μυθοπλασία που έχει επιστρέψει απάντησε: «Παραέχει γίνει όμως. Εγώ θα προτιμούσα -και είναι εις βάρος τους και δεν το καταλαβαίνουν- να κάνουν ένα και καλό άντε δύο παρά να κάνουν 500 και να είναι το ένα χειρότερο από το άλλο». Για τις μαγειρικές εκπομπής η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν κάθετη: «Δεν μπορώ πια με τη μαγειρική. Επειδή είμαι και καλή μαγείρισσα με έκανε να σιχαθώ το φαΐ».

Δείτε το βίντεο

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι Ελληνίδα ηθοποιός, σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και κατόπιν στη Δραματική Σχολή Αθηνών, καθώς και συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά θεατρικά έργα, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, την Όπερα της πεντάρας του Μπρεχτ, Να ντύσουμε τους γυμνούς του Πιραντέλο, Ήσυχες μέρες του Αυγούστου ταινία με τον Θανάση Βέγγο, και την τηλεοπτική σειρά Επτά θανάσιμες πεθερές. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Νικήτα Τσακίρογλου. Έχουν αποκτήσει μια κόρη και δύο εγγόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments