Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης: Μετέωρο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Χρήστος Δώνης: Μετέωρο το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
Χρήστος Δώνης: Με ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Χρήστου Δώνη στο "τριφύλλι".

Χρήστος Δώνης: Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Χρήστο Δώνη να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Ο έμπειρος χαφ δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα μείνει ή όχι στους “πράσινους” καθώς έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες κανείς δεν μπορεί να βάλει το “χέρι του στην φωτιά” σχετικά με το μέλλον του τη νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης έχει δεχτεί έντονη κριτική. Το γεγονός ότι είναι γιος του προπονητή, Γιώργου Δώνη, τον έχει βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο.

Ωστόσο, εκείνος κλείνει τα αυτιά του σε αυτές τις φωνές και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του τη φετινή σεζόν. Βέβαια, μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στα κανάλια Novasports, τα πάντα είναι ρευστά. Το «διαζύγιο» μεταξύ του Έλληνα προπονητή και του Παναθηναϊκού να φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο, πράγμα που αλλάζει τα δεδομένα και στην μεταγραφή του Χρήστου Δώνη.

Σύμφωνα με την Πράσινη, απ΄ τη μία υπάρχει το δεδομένο για την περίπτωση που μείνει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο, στο οποίο τότε θα μείνει και ο παίκτης. Από την άλλη, αν τελικά υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, που είναι το πιθανότερο, τότε ο χαφ είναι δύσκολο να συνεχίσει με τα “πράσινα”.  Παράλληλα, τονίζεται πως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Υπενθυμίζεται, πως το συμβόλαιο του 25χρονου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ο ίδιος όμως είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με το “τριφύλλι” και για την ώρα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments