Αθλητισμός

Φώτης Ιωαννίδης: Αρέσει ο 20χρονος του Λεβαδειακού

Φώτης Ιωαννίδης: Αρέσει ο 20χρονος του Λεβαδειακού
Φώτης Ιωαννίδης: Ο παίκτης του Λεβαδειακού κάνει εντυπωσιακή σεζόν και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.

Φώτης Ιωαννίδης: Ο Λεβαδειακός τα πηγαίνει περίφημα στη Super League 2. Οι Βοιωτοί σε 18 παιχνίδια μετρούν δέκα νίκες, τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες ενώ έχουν ήδη βάλει πλώρη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο 20 χρονος επιθετικός μετράει ήδη πέντε γκολ και έχει βλέψεις να φτάσει ψηλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Sportime, οι ιθύνοντες του παίκτη επιμένουν και συνεχίζουν να μιλάνε με ατζέντηδες ψάχνοντας για τον νεαρό μια ευκαιρία από το εξωτερικό. Την ίδια ώρα υπενθυμίζεται πως κλαμπ και από την Ελλάδα έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Ήδη από τον Δεκέμβρη έχει γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού καθώς ο πατέρας του ποδοσφαιριστή φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ενώ και ο ίδιος έχει παίξει στις ακαδημίες των Πειραιωτών. Στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρώτη κρούση προς τη πλευρά του Ιωαννίδη. Ωστόσο, το που θα καταλήξει ο παίκτης παραμένει ακόμη με ερωτηματικό.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ιωαννίδης το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments