Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες είναι οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Με το “διπλό” φεύγει από την κατάμεστη Τούμπα ο Ολυμπιακός, ο οποίος με αυτογκόλ του Γιαννούλη, πήρε τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Μαζί και τους τρεις βαθμούς που τον αποσπούν πλέον στους πέντε από τον “Δικέφαλο του Βορρά”. 

Το ματς:

Στο πρώτο μέρος, η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Λημνιό έπαιζε κυρίως από δεξιά, ενώ με πρέσινγκ ψηλά είχε δυσκολέψει την ανάπτυξη του Ολυμπιακού, που με τη σειρά τους οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν στον άξονα. Ο Ραντζέλοβιτς κρατούσε χαμηλά τον Γιαννούλη και ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά ανέβασαν στροφές και στο 42’ είχαν δοκάρι με τον Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο μέρος, ο  Αμπέλ Φερέιρα άλλαξε διάταξη προσπαθώντας να βρει η ομάδα του το γκολ. Όμως στο 49’ ο Τσιμίκας σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, η άμυνα του ΠΑΟΚ βρέθηκε προ εκπλήξεως, ο Ραντζέλοβιτς γύρισε την μπάλα και από τον Γιαννούλη πήγε στα δίχτυα για το 0-1. Δυο λεπτά μετά, ο Βαρέλα ισοφάρισε σε 1-1. Τελικά, όμως, το γκολ δεν μέτρησε.  Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ήταν νευρικός και έκανε πολλά λάθη ενώ ο Ολυμπιακός δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα. Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να είναι οι μεγάλοι θριαμβευτές.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (4-4-1-1): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο (75’ Ελ Καντουρί), Μίσιτς, Λημνιός (82’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64’ Άκπομ), Σφιντέρσκι

Ολυμπιακός (4-3-3): Σα, Ομάρ, Μπα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιλέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (90+2′ Γκασπάρ), Ραντζέλοβιτς (83’ Μασούρας), Ελ Αραμπί (69’ Χασάν)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments