Ελλάδα

Βάρκιζα: 65χρονος βρέθηκε νεκρός σε στάση λεωφορείου

Βάρκιζα: 65χρονος βρέθηκε νεκρός σε στάση λεωφορείου
Βάρκιζα: Ο θάνατος του αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε παθολογικά αίτια.

Βάρκιζα: Νεκρός σε στάση λεωφορείου βρέθηκε ένας 65χρονος στη Βάρκιζα.  Σύμφωνα με τον ant1news.gr, τον άτυχο βρήκαν το πρωί διερχόμενοι, χωρίς τις αισθήσεις του, στη στάση. Χωρίς να χάσουν χρόνο ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς ήταν αργά για τον 65χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο θάνατος του αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται πως και στην Κρήτη, εντοπίστηκε νεκρός ένας 23χρονος, στον καλαμιώνα του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο, το πρωί του Σαββάτου 22/2. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για δολοφονία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με το Cretalive, δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, κι έτσι αναπόφευκτα στο “κάδρο” μπαίνει το σενάριο της δολοφονίας καθώς το πτώμα φέρει και κακώσεις, ενώ βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το πτώμα εντόπισε τουρίστας που έκανε πρωινό περίπατο στο σημείο. Ο ίδιος με κλήση του στο 112- περίπου στις οκτώ και μισή- ενημέρωσε τις Αρχές. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, αποχώρησαν, καθώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments