Ελλάδα

Θεσσαλονίκη νεκρός: Κατέληξε ο 45χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε μαχαιριές από τον υπάλληλο του

Θεσσαλονίκη νεκρός: Κατέληξε ο 45χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε μαχαιριές από τον υπάλληλο του
Θεσσαλονίκη νεκρός: Στο νοσοκομείο Παπανικολάου άφησε τη τελευταία του πνοή ο 45χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από υπάλληλό του χθες βράδυ στο ψητοπωλείο του στην οδό Βασιλίσσης Όλγας

Θεσσαλονίκη νεκρός: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ψητοπωλείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη. Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον υπάλληλο του. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος με μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης έχει μείνει με το… στόμα ανοιχτό, καθώς το περιστατικό συνέβη ώρα αιχμής, με τους δράστες να ασκούν βία χρησιμοποιώντας μαχαίρια.

Ο άτυχος άντρας ενώ βρισκόταν μέσα στο κατάστημά του δέχθηκε επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου από τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο ο οποίος εργάζεται στο ψητοπωλείο και στον οποίο πριν από λίγες ημέρες είχε γνωστοποιηθεί ότι θα απολυθεί. Ο υπάλληλος μαζί με άλλα τρία άτομα εισέβαλαν στον χώρο του ψητοπωλείυ και επιτέθηκαν άγρια στον επιχειρηματία. Τα τραύματα που του προκάλεσαν με μαχαίρι απέβησαν μοιραία, με τον 45χρονο επιχειρηματία να καταλήγει λίγες ώρες αργότερα κατά τη παραμονή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments