Αθλητισμός

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο Μαρτίνς πόνταρε στη “ρουκέτα” του Ολυμπιακού

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο Μαρτίνς πόνταρε στη “ρουκέτα” του Ολυμπιακού
Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύτηκε τον Ραντζέλοβιτς και εκείνος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο εκρηκτικός Σέρβος εξτρέμ ξεκίνησε βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ προς έκπληξη πολλών. Κι όμως, στους παίκτες δεν προξένησε καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς, έδωσε θέση βασικού στον Ραντζέλοβιτς αφήνοντας εκτός τον Γιώργο Μασούρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε – παρά έναν παίκτη – την ίδια ενδεκάδα με την Άρσεναλ.

Και όμως αυτός ο παίκτης αποδείχθηκε “χρυσάφι”. Κράτησε τον Γιαννούλη σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, ενώ έστειλε και τη μπάλα στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει στα δίχτυα στη φάση του γκολ. Γενικότερα είχε μια εξαιρετική παρουσία στον αγωνσιτικό χώρο και κέρδισε πόντους για τη συνέχεια.

Τι και αν ο Μαρτίνς έλεγε μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα.

Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε παιχνίδι στρατηγικής, αφού 10 παίκτες που αγωνίστηκαν την Πέμπτη ξεκίνησαν βασικοί και την Κυριακή. Στην περίπτωση όμως του Ραντζέλοβιτς, πόνταρε στην ταχύτητα του στην αντεπίθεση και στην ορμηττικότητα του που θα κρατούσε πιο πίσω τον Γιαννούλη, κάτι που έγινε και με το παραπάνω και ο Μαρτίνς κάτι παραπάνω από χαρούμενος θα έπρεπε να αισθάνεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments