Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Απομακρύνεται η περίπτωση του για Παναθηναϊκό

Νταμίρ Κάναντι: Απομακρύνεται η περίπτωση του για Παναθηναϊκό
Νταμίρ Κάναντι: Η σκέψη υπήρχε, αλλά όλα δείχνουν ότι δε απασχολήσει τελικά τους "πράσινους".

Νταμίρ Κάναντι: Η κατάσταση στα εξωαγωνιστικά του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα έκρυθμη τον τελευταίο καιρό, με τις σχέσεις του Γιώργου Δώνη και του Γιάννη Αλαφούζου να είναι κάτι παραπάνω από τεταμένες. Η περίπτωση να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για προπονητή μέσα στο επόμενο διάστημα φαντάζει όλο και περισσότερο ένα αρκετά πιθανό σενάριο.

Προ διμήνου, υπάρχει η πληροφορία ότι άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είχε προσεγγίσει τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιστικά όταν είχε εργαστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Η κατάσταση, λοιπόν, που επικρατεί αυτή τη στιγμή, έφερε και πάλι το όνομα του στο προσκήνιο.

Η ζυγαριά γέρνει προς το “όχι”

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι του “τριφυλλιού” που γνωρίζουν τον Αυστριακό προπονητή, έχουν την άποψη ότι ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κάναντι θα εμπεριείχε μεγαλύτερο ρίσκο και από ενδεχόμενη επιστροφή του… Στραματσιόνι. Συνεπώς, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός βγει στην αγορά για διάδοχο του Δώνη, ο Κάναντι δεν αναμένεται να είναι ψηλά στις επιλογές του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments