Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ: Όπλο μέσα στο κτίριο τράβηξε ειδικός φρουρός [vid]

ΑΣΟΕΕ: Όπλο μέσα στο κτίριο τράβηξε ειδικός φρουρός [vid]
ΑΣΟΕΕ: Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο - Το άτομο που τράβηξε όπλο είναι αστυνομικός σύμφωνα με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και τις φοιτητικές παρατάξεις Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ και ΕΑΑΚ-ΑΣΟΕΕ.

ΑΣΟΕΕ: Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και οι φοιτητικές παρατάξεις Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ και ΕΑΑΚ-ΑΣΟΕΕ προχώρησαν στην καταγγελία ότι  άνδρας της Αστυνομίας τράβηξε όπλο μέσα στον χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Η αστυνομία ερεύνησε τις καταγγελίες και διαπιστώθηκε ότι ένας πρόσφατα προσληφθείς ειδικός φρουρός, πήγε στην ΑΣΟΕΕ φορώντας πολιτικό μπουφάν πάνω από τη στολή του, προκειμένου να παραλάβει τη φίλη του που είναι φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι είναι αστυνομικός και του επιτέθηκαν, παίρνοντας του το κράνος του και χτυπώντας τον με αποτέλεσμα εκείνος να τραβήξει το όπλο του. Αυτή είναι και η σκηνή η οποία καταγράφηκε σε βίντεο. Μετά την επίθεση και την αντίδραση του ειδικού φρουρού, στην ΑΣΟΕΕ έσπευσε μια διμοιρία των ΜΑΤ από την οδό Μαυροματαίων και επί ώρα επικράτησε ένταση. 

Η στιγμή που άνθρωπος της ασφάλειας βγάζει όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ σε φοιτητές!

Gepostet von Resistencia – EAAK ΑΣΟΕΕ am Montag, 24. Februar 2020

Στην καταγγελία της η “Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ” αναφέρει:

«Στην ΑΣΟΕΕ μπήκε σήμερα ένας ασφαλίτης, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταγγελίες φοιτητών και φοιτητριών, έβγαλε όπλο και απείλησε τους φοιτητές/-ριες. Έπειτα, φυγαδεύθηκε με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε ρίψη κρότου λάμψης και σε ξυλοδαρμούς φοιτητών και φοιτητριών»

Η “Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ” αναφέρει:

«Την Δευτέρα 24/02 γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού αστυνομικής αυθαιρεσίας στην σχολή μας. Συγκεκριμένα άντρας της ασφάλειας αποπειράθηκε να συλλάβει μικροπωλητή μέσα στον χώρο της ΑΣΟΕΕ. Όταν φοιτητές που υπήρχαν στον χώρο αντέδρασαν στο περιστατικό ο αστυνομικός μπήκε στην σχολή βγάζοντας ΟΠΛΟ στοχεύοντας και απειλώντας τους φοιτητές ότι θα τους ρίξει. Στην συνέχεια φυγαδεύτηκε με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ τα οποία πέταξαν κρότου λάμψης και ξυλοκόπησαν φοιτητές φτάνοντας μέχρι την είσοδο της σχολής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments