Ελλάδα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες συντήρησης: Aπό 24 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου στους οδικούς άξονες

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες συντήρησης: Aπό 24 Φεβρουαρίου – 28 Φεβρουαρίου στους οδικούς άξονες
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες συντήρησης: Στο ύψος της γέφυρας Απολλωνίας με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και στην έξοδο του οικισμού της Ασπροβάλτας, στο ύψος του κάμπινγκ και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτελούνται οι εργασίες.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργασίες συντήρησης: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας από σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι εργασίες θα εκτελούνται επί της δεξιάς οριογραμμής στα σημεία:

  •  Στο ύψος της γέφυρας Απολλωνίας με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.
  • Στην έξοδο του οικισμού της Ασπροβάλτας, στο ύψος του κάμπινγκ, και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 8.00 το πρωί

Στο μεταξύ, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν και στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς όπως και στους κλάδους σύνδεσης αυτής, από σήμερα Δευτέρα 24 έως και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης και καθαρισμού χωμάτων επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα της αερογέφυρας Διαβατών και στις δύο κατευθύνσεις και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα ξεκινούν στις 7.00 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments