Αθλητισμός

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν για μεγάλα πράγματα – Πήρε αυτό που ήθελε η Μπαρτσελόνα [vids]

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν για μεγάλα πράγματα – Πήρε αυτό που ήθελε η Μπαρτσελόνα [vids]
Τσάμπιονς Λιγκ: Κανένα περιθώριο δεν άφησε η Μπάγερν Μονάχου στην Τσέλσι και τη διέσυρε μέσα στο Λονδίνο - Η Νάπολι προηγήθηκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όμως τελικά οι Καταλανοί πήραν σκορ πρόκρισης.

Τσάμπιονς Λιγκ: Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είχε η σημερινή βραδιά για το Τσάμπιονς Λίγκ. Στο Λονδίνο η Τσέλσι αντιμετώπισε τη Μπάγερν Μονάχου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αμφότερες σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτι τέτοιο δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο για την Τσέλσι, η οποία αφού κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τους Γερμανούς για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να διασυρθεί με τη Μπάγερν να σκοράρει με τον Γκνάμπρι στο 51′ και το 54′ και τον Λεβαντόφσκι στο 76′ παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 0-3. Φυσικά στο συγκεκριμένο ζευγάρι γνωρίζουμε ήδη πλέον ποιος θα προκριθεί.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Νάπολι με την ιταλική ομάδα να βάζει δύσκολα στους Καταλανούς προηγούμενη στο 30′ με ένα όμορφο γκολ του Μέρτενς. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βρει το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε με τον Γκριεζμάν στο 57′. Το 1-1 κράτησε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του “Καμπ Νου”. Μπορεί να φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα, αλλά με τις ανατροπές που έχει δεχθεί η συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια, το 1-1 δε λέει απολύτως τίποτα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments