Video

Χάρης Ρώμας Ενώπιος Ενωπίω: Η σχέση του με την πρώην σύζυγο και η συνάντηση που δεν ξέχασε ποτέ

Χάρης Ρώμας Ενώπιος Ενωπίω: Η σχέση του με την πρώην σύζυγο και η συνάντηση που δεν ξέχασε ποτέ
Χάρης Ρώμας Ενώπιος Ενωπίω: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Χάρης Ρώμας Ενώπιος Ενωπίω: Ο κορυφαίος στο είδος του ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στην επιστροφή της θρυλικής σειράς “Το Καφέ της Χαράς“, στην πρώην σύζυγό του και στην περιπέτεια που είχε κάποια στιγμή μαζί της, ενώ επίσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και να βουρκώσει όταν αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με ένα 15χρονο κορίτσι στον σύλλογο “Ελπίδα¨ της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που παλεύει με τον καρκίνο.

«Υπάρχουν εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας από τον κόσμο, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι υπάρχουν κάποιες εκδηλώσεις ή κάποιες συναντήσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι έχει αξία αυτό που κάνεις επί της ουσίας. Στο Ίδρυμα “Ελπίδα” της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ζήτησε να με δει ένα κορίτσι. Βεβαίως και πήγα και ήμουν λίγο αμήχανος, αλλά και χαρούμενος που θα συναντούσα μια θαυμάστρια.

Είδα ένα κορίτσι 15 χρονών, έλειπαν τα μαλλιά της, με πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καθαρό βλέμμα. Μου είπε “κύριε Ρώμα, θέλω να σας πω ότι είστε το μοναδικό πράγμα που με κάνει ευτυχισμένη μέσα σε όλο αυτό το πράγμα που ζω”. Και τότε πραγματικά τα ‘χασα και μετά φεύγοντας σκέφτηκα ότι κάτι κάνουμε κι εμείς», είπε συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στον γάμο του και το άσχημο φινάλε που είχε. Για την ακρίβεια ανέφερε ότι η πρώην γυναίκα του δεν ήθελε να του μιλήσει για πολλά χρόνια. Ωστόσο με την πάροδο των ετών η σχέση τους αποκαταστάθηκε.  “Αυτό που με βοήθησε να απενοχοποιηθώ από τα πάντα είναι ότι αισθάνθηκα σιγουριά επειδή αγάπησα βαθιά. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Δηλαδή, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μην εμπεριέχει και το άλλο πρόσωπο”, είπε ο Χάρης Ρώμας.

“Ο γάμος είχε κρατήσει 2 χρόνια και έγινε incognito. Αυτό ήταν έρωτας. Τώρα είναι παντρεμένη, μεγάλη κι εκείνη με 3 παιδιά. Επειδή εγώ έφυγα από αυτόν τον γάμο, θα το πω τώρα μετά από τόσα χρόνια, και υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια και στεναχώρια από την άλλη πλευρά -το όνομά της δεν το λέω- δεν μου μίλαγε. Προσπάθησα να μιλήσουμε για πάρα πολλά χρόνια. Όταν ξανασυναντηθήκαμε έγινε τυχαία. Κάποιο παιδάκι μου τράβαγε το παντελόνι στον δρόμο και έλεγε μαμά μαμά η Κατακουζήνα! Οπότε, γυρίζοντας βλέπω το πρόσωπο αυτό με άλλο ένα παιδάκι στην αγκαλιά, το παιδάκι αυτό και ένα παιδί στο χέρι. Τότε είχαν περάσει αρκετά χρόνια και μου λέει: “Και να θέλω να ξεχάσω, τα παιδιά μου είναι φαν”. Ήταν πολύ συγκινητικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments