Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [25/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [25/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (25/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (25/02/20).

Κριός

Χρησιμοποιήστε στην ερωτική σας ζωή, την ίδια επιμονή για επιτυχία που έχετε και στην επαγγελματική σας ζωή. Κάντε μια λίστα με εφικτούς στόχους και μια λίστα με όλα όσα θα θέλατε από την επόμενη σχέση σας. Οραματιστείτε την ιδανική σχέση και εργαστείτε αντίστροφα για να δείτε ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνετε.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πάρετε ένα ρεπό για τον εαυτό σας. Το φορτωμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών σας έχει εξαντλήσει και φαίνεται. Απολαύστε μια περιποίηση ομορφιάς ή απλά περάστε τη μέρα σας κάνοντας βόλτα στο πάρκο. Οι άλλοι θα προσέξουν τον ανανεωμένο εαυτό σας.

Δίδυμοι

Δεν είναι αθώα όλα αυτά τα κομπλιμέντα από τον/την χαριτωμένο/η συνάδερφο. Ίσως υπάρχουν κρυφά κίνητρα πίσω από το φλερτ του/της. Να έχετε το νου σας σε ασυνήθιστες προτάσεις ή χρονοβόρες χάρες.

Καρκίνος

Σήμερα σας φαίνεται χρήσιμο το ταλέντο που έχετε να μετατρέπετε μια δύσκολη κατάσταση σε κάτι καλό. Η θετική σας στάση όχι μόνο εμπνέει τους συνεργάτες σας, εντυπωσιάζει κι αυτό το υπέροχο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Λέων

Κάποιος φίλος χρειάζεται τη βοήθειά σας για ένα σοβαρό θέμα. Πρώτα ακούστε το και μετά πράξτε αναλόγως. Αν δεν αισθάνεστε άνετα να αντιμετωπίσετε μόνοι σας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, ζητήστε βοήθεια από επαγγελματίες.

Παρθένος

Τα ραντεβού τώρα ίσως χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια από όσο πρέπει. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όλες τις θετικές πλευρές του να είστε με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ο ρομαντισμός είναι το καλύτερο κομμάτι κάθε ραντεβού.

Ζυγός

Ένα περίεργο συναίσθημα μονοπωλεί όλη τη μέρα σας σήμερα. Αντί να αγχώνεστε, πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται. Οι παράξενες δονήσεις της μέρας θα σας προσφέρουν μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες για να διηγείστε.

Σκορπιός

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχετε σήμερα, θα είναι να κρατήσετε τον αυτοέλεγχό σας. Αντί να ενδίδετε σε κάθε επιθυμία σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας κάποια πράγματα και ξεχάστε τα υπόλοιπα. Αν το παρακάνετε, θα σταματήσετε να εκτιμάτε ως ξεχωριστά όλα αυτά που κάνετε μια στο τόσο.

Τοξότης

Σταματήστε να υπεκφεύγετε! Σήμερα θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι και ευθείς, σε σχέση με τα συναισθήματά σας προς το αντικείμενο του πόθου σας. Δεν υπάρχει λόγος για δραματικές δηλώσεις. Αλλά το άτομο αυτό μπορεί να μην έχει ιδέα για τα πραγματικά σας αισθήματα, που συγκαλύπτονται από τη φιλική σας σχέση. Πάρτε ένα ρίσκο και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Αιγόκερως

Η γρήγορη απόλαυση δεν είναι το ζητούμενο για εσάς τώρα. Η αγάπη δεν είναι φαστ-φουντ. Οι αληθινές σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να εδραιωθούν, να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Αν πιέσετε τη διαδικασία, θα καταστρέψετε την ευκαιρία σας να βρείτε την ευτυχία.

Υδροχόος

Ο αυθορμητισμός είναι κάτι καλό – αλλά κάποιες φορές μπορεί να σας τρελάνει. Το να ζείτε τη ζωή σας όπως κρίνετε εσείς, είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό κάποιες φορές αλλά όχι 24 ώρες τη μέρα. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, ώστε να βάλετε σε τάξη τον φρενήρη τρόπο ζωής σας.

Ιχθύες

Οι φίλοι σας ζητάνε συμβουλές για τα πάντα, από τις σχέσεις μέχρι τα οικονομικά τους. Αισθανθείτε ελεύθεροι να τους δώσετε τις γνώσεις σας αλλά μην το παρακάνετε. Το γεγονός ότι κάποιος ζητάει καθοδήγηση από εσάς, δεν σας κάνει αυτομάτως και φύλακα άγγελό του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments