Αθλητισμός

Γιώργος Κυριακόπουλος: Αρέσει η περίπτωση του στον Ολυμπιακό

Γιώργος Κυριακόπουλος: Αρέσει η περίπτωση του στον Ολυμπιακό
Γιώργος Κυριακόπουλος: Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει μια εκπληκτική σεζόν και στον Ολυμπιακό προσέχουν... για να έχουν.

Γιώργος Κυριακόπουλος: Ο Κώστας Τσιμίκας κάνει μια καταπληκτική σεζόν και ουδείς γνωρίζει πόσο εύκολο θα είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης και αν το Γενάρη ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κρατήσει, κάτι τέτοιο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή ο Κούτρης βρίσκεται στη Μαγιόρκα και κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Όλα αυτά, αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε επιφυλακή για το αριστερό άκρο της άμυνας του, σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα το καλοκαίρι και με τους δύο παραπάνω. Για το λόγο αυτό, έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους για την περίπτωση του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται στη Σασουόλο ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης και η οψιόν του είναι στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ είναι αρκετά ταλαντούχος και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική περίπτωση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι νέος αλλά και Έλληνας, κάτι που θα βοηθήσει στον ελληνικό κορμό που προσπαθεί να χτίσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments