Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος Κώστας Βουτσάς: “Είναι σαν να έφυγε κομμάτι από τα νιάτα μας”

Γιάννης Μπέζος Κώστας Βουτσάς: “Είναι σαν να έφυγε κομμάτι από τα νιάτα μας”
Γιάννης Μπέζος Κώστας Βουτσάς: Ο ηθοποιός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη που μεσουράνησε στον ελληνικό κινηματογράφο του ένδοξου παρελθόντος.

Γιάννης Μπέζος Κώστας Βουτσάς: Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά επισκιάζει τα πάντα σήμερα. Ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Αττικόν” αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον καλλιτεχνικό χώρο. Άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Βουτσά, έναν άνθρωπο εκτός από εξαιρετικός στη δουλειά ήταν πάντα χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει τους πάντες.

Η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη “Καλημέρα Ελλάδα” φιλοξένησε μεταξύ άλλων και τον Γιάννη Μπέζο, με τον ηθοποιό να σχολιάζει τη δυσάρεστη είδηση μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον καλλιτέχνη αλλά και άνθρωπο Κώστα Βουτσά. Αιφνιδιασμένος καθώς έμαθε την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά ενώ πήγαινε για γύρισμα ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε για την απώλεια του μεγάλου κωμικού: «Είναι σαν να έφυγε από μπροστά μας η εικόνα των νιάτων μας» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος, υπογραμμίζοντας τη ζωντάνια του Κώστα Βουτσά και τη λάμψη του.

«Φοβερή φιγούρα, που σφράγισε την ελληνική κωμωδία στον κινηματογράφο, είτε στον χρωματιστό είτε στον ασπρόμαυρο. Εγώ θα τον θυμάμαι πάντα με πάρα πολλή αγάπη και ζεστασιά, και για τη γενναιοδωρία του» ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

H αναφορά του Γιάννη Μπέζου στην απώλεια του Κώστα Βουτσά

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments