Video

Αλέξανδρος Πασχαλάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τσακώθηκαν στην παραλία Θεσσαλονίκης

Αλέξανδρος Πασχαλάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τσακώθηκαν στην παραλία Θεσσαλονίκης
Αλέξανδρος Πασχαλάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το ζευγάρι εθεάθη να διαπληκτίζεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η σχέση του γνωστού ζευγαριού φαίνεται πως περνά από όλες τις φάσεις. Έτσι εκτός από τα ταξίδια και τις αγκαλιές, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου έχουν και κοινές στιγμές έντασης. Έτσι εξηγούνται και οι επίμαχες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από φωτογράφο που τους παρακολουθούσε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το όμορφο ζευγάρι φαίνεται πως είχε έναν έντονο διάλογο, με την τραγουδίστρια να επιρρίπτει πιθανότατα ευθύνες στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και σύντροφο της για κάτι το οποίο μάλλον έκανε και δεν της άρεσε καθόλου. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο δείχνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου να τραβά τον Πασχαλάκη, με το ζευγάρι να διαπληκτίζεται σε κοινή θέα αγνοώντας την ύπαρξη φωτογραφικής μηχανής, η οποία την ίδια χρονική στιγμή απαθανάτιζε το γεγονός.

 

Οι δύο τους όλο αυτό το διάστημα έχουν διατηρήσει χαμηλούς τόνους μη διατυμπανίζοντας τη σχέση τους. Λίγες κοινές εμφανίσεις και ακόμη λιγότερες κοινές αναρτήσεις στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τα μοναδικά σημάδια που αφήνει πίσω του το γνωστό ζευγάρι. Όλα αυτά ωστόσο μένουν πίσω με την εικόνα του τσακωμού να φανερώνει πως οι δυο τους δεν έχουν μονάχα τρυφερές στιγμές. Η είδηση έγινε γνωστή από το περιοδικό “You” με την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά να σχολιάζει το γεγονός προσθέτοντας και τις φωτογραφίες που φανερώνουν του λόγου το αληθές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments