Video

Αλίκη Κατσαβού δήλωση: «Ο Κώστας Βουτσάς έδωσε μεγάλη μάχη, τον «τρόμαξε» ο χάρος

Αλίκη Κατσαβού δήλωση: «Ο Κώστας Βουτσάς έδωσε μεγάλη μάχη, τον «τρόμαξε» ο χάρος
Αλίκη Κατσαβού δήλωση: Τι ανάρτηση έκανε, αλλά και τι δήλωσε η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, για το χαμό του συζύγου της.

Αλίκη Κατσαβού δήλωση: Με το δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η σύζυγος του πολυαγαπημένου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο είχαν αποκτήσει τον τελευταίο του γιο, Φοίβο, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν ακόμη σπουδαίο ηθοποιό αλλά και άνθρωπο. Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook η γνωστή ηθοποιός: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα».

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία που ανήρτησε η Αλίκη Κατσαβού, στην οποία απεικονίζεται πάντα χαμογελαστός ο Κώστας Βουτσάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, έπειτα από σχεδόν τρεις βδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο Αττικό, όπου εισήχθη με λοίμωξη του αναπνευστικού και παρά τις τελευταίες θετικές πληροφορίες ότι η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει ο Κώστας Βουτσάς εξέπνευσε νωρίς σήμερα το πρωί. Παράλληλα, η σύζυγος του ηθοποιού  μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα αναφέρε μεταξύ άλλων: «Ο Κώστας Βουτσάς έδωσε μεγάλη μάχη, τον «τρόμαξε» ο χάρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments